All-In Soup

  • 369 SEK
Artikelnummer: 2
Dela

Kornfri mash som ett sunt mellanmål till alla slags hästar All-In Soup är en läcker och 100% korn- och melassfri mash med ett lågt stärkelsesinnehåll, och passar därför bra till hästar som är känsliga. All-In Soup innehåller bl.a. cikoriarot som på grund av ett naturligt innehåll av inulin är känt för att ha prebiotiska egenskaper, t.ex. en särskilt positiv effekt på tarmens bakterieflora. Detta ihop med det höga fiberinnehållet säkerställer de rätta villkoren för en sund och välfungerande matsmältning och att hästen får mest möjliga näring från sitt foder. All-In Soup passar även bra till seniorhästar som har problem med att äta p.g.a. avsaknad av tänder. Produkten kan även användas som ersättning till vanligt grovfoder som hö eller wrap hos hästar med dammallergi. 

• Kornfritt

 • Passar bra som en sund mellanmåltid till alla slags hästar

 • Ytterst välsmakande 

• Mycket lågt innehåll av sockerr (6,5%) och stärkelse (4,5%) Rekommenderad daglig fodergiva 50 - 200 gram pr. 100 kg kroppsvikt till hästar All-in-soup kan både blandas i kallt eller varmt vatten (70 grader och avvänta nedkylning). Låt dra i 15 minuter. Effekten är bäst med användning av varmt vatten. Blandas 1:2 

Energi/FE pr.kg: 0,92 MJ: 12,14

 Ingredienser: Torkad cikoriamassa, Timotej, Lusern, Vetekli, Linfrö, Havreskal, Rostade sojabönor, Linfröolja, Johannesbröd, Morotsflingor.
Senior Mix

349 SEK

Sport Cup

289 SEK

Horse Lik

499 SEK