Muscle Boost 20kg

  • 519 SEK
Artikelnummer: 722
Dela

MUSKELUPPBYGGNING, PRESTATION OCH FINISH! Perfekt som finish inför bruksprov eller utställning Perfekt för hästar som har svårt att hålla hull Stöder muskelbyggandet och återhämtningen Lågt stärkelseinnehåll, endast 4,3% AVEVE Muscle Boost är ett mycket välsmakande, pelleterat tillskottsfoder baserat på riskli, som har många unika egenskaper! Det höga innehållet av fett och proteiner i AVEVE Muscle Boost gör det idealiskt som ett tillskott för hästar som kämpar med att bygga och bibehålla muskelmassa och vikt. Energin i riskli friges långsamt och hjälper till att öka uthålligheten hos hästar i träning. AVEVE Muscle Boost innehåller dessutom viktiga antioxidanter som stärker immunförsvaret och hjälper till att bryta ner avfallämnen i musklerna. Detta gör att hästen får bättre förutsättningar för att återhämta sig bättre efter hårt arbete, och muskelstelhet och ackumulering av mjölksyra minskas. AVEVE Muscle Boost är tillsatt med jästkultur och cikoriafibrer som garanterar en sund och stabil matsmältning. 

UTFODRINGSSANVISNING PR. DAG: 100 - 200 g. pr. 100 kg. kroppsviktMuscle Boost tilldelas som ett supplement till hästens vanliga utfodring.

 Ingredienser: Rostade sojabönor, Riskli, Linfrökaka, Torkad cikoriamassa, Jästprodukt, Vetekli, Melass av sockerrör, Calciumcarbonat, Natriumklorid, Vasslepulver.