Sport Mix Zero

  • 359 SEK
Artikelnummer: 3
Dela

Allround Sport Mix – Kornfri – passar bra till hästar som är känsliga för socker och stärkelse. Sport Mix Zero är en välsmakande foderblandning som är sammansatt och utvecklat med fokus på sporthästar. Sport Mix Zero är en av få foderblandningar som har ett mycket lågt innehåll av stärkelse och socker (Och som är helt utan korn), som fortfarande ger hästen den energi och de näringsämnen som din häst behöver för att kunna prestera på toppnivå. Det höga innehållet av fiber och aktiv jästkultur ger en lång tuggtid och bättre matsmältning, och skyddar dessutom mot och minskar produktionen av magsyra. I Sport Mix har vi tillsatt kvalitativt protein och naturliga antioxidanter, som hjälper hästen med ökad uthållighet, muskeluppbyggning och återhämtning efter träning. 

• 100% Kornfritt • Mycket lågt innehåll av socker och stärkelse • Högt fiberinnehål

l • Till sporthästar Rekommenderad daglig fodergiva: 250 - 350 gram pr. 100 kg. kroppsvikt till hästar i underhåll 350 - 500 gram pr. 100 kg. kroppsvikt till hästar i lätt till måttligt arbete 500 - 700 gram pr. 100 kg. kroppsvikt till hästar i måttligt till hårt arbete Kraftfoder skall alltid ges i kombination med grovfoder (hö/wrap) av god kvalité (1,5 till 2 kg/100 kg kroppsvikt). 

Energi/FE pr.kg:0,91 MJ: 12,01

 Sammansättning: Lusern, Havreskal, Vetekli, Linfröavnar, Rostade sojabönort, Torkad cikoriamassa, Riskli, Linfrökaka, Linfröolja, Sojaolja, Potatisprotein, Flingor av rödbeta, Jästkultur, Johannesbröd.


Breed Mix

329 SEK

Recup Mash

349 SEK

Explo Mix

339 SEK