Pavo Podo®Care 8kg

  • 929 SEK
Artikelnummer: 2206
Dela

Pavo Podo®Care

Under fölets första månader i livet, behövs en mängd byggstenar för att utveckla ett friskt skelett. Det är av yttersta vikt att dessa substanser finns tillgängliga i rätt mängd. För mycket av en mineral eller för lite av en annan kan innebära rubbad balans i tillväxt och skapa störningar, såsom OC eller OCD. Om mängden är felaktig, kan intaget av nödvändiga mineraler bli försämrat.

Pavo PodoCare: mineraler i rätt mängd

Pavo PodoCare innehåller mineralerna fosfor, magnesium, kalcium och vitamin D som stöd för en optimal tillväxt av benvävnaden. Särskilt extra fosfor och magnesium är nyckeln till en sund utveckling av benvävnad. Många tror ofta felaktigt att fölet behöver extra kalcium, men detta finns redan i stor mängd i stomjölken och grovfodret. Grundat på senaste vetenskapliga undersökningar är mängden mineraler i Pavo PodoCare noggrant anpassat efter fölets behov. Produkten innehåller inte vete och är lämplig i en glutenfri kost.

Feeding advice Pavo PodoCare

Försök att få ditt föl att äta Pavo PodoCare så tidigt som möjligt. Vid fyra till sex veckors ålder börjar fölen vanligtvis försöka äta fast föda genom att äta från stoets fodergiva. Det är klokt att försöka lära dem att äta självständigt så tidigt som möjligt, genom att erbjuda dem en egen fodergiva en liten bit ifrån stoet.

Pavo PodoCare säljs i en 8 kg spann.

PAVO PODOCARE, NU I FLYTANDE FORM!

Äter ditt föl inte pellets än? Som ett komplement till pellets, Pavo PodoCare finns nu också i flytande form: Pavo PodoCare Liquid. Genom att ge ditt föl 1 spruta av Pavo PodoCare Liquid om dagen så säkerställer du att ditt föl får i sig alla de viktiga mineraler som behöv för en god bentillväxt!

PODOCARE - LÄS OM VETENSKAPEN BAKOM

Läs om: hur Podo conceptet togs fram och varför vi kan säga att Podo minskar uppkomsten av OC/OCD med en faktor av fyra


Viktiga egenskaper

  • Bästa starten för ett friskt föl
  • Stödjer en frisk benutveckling
  • Anpassas mängd mineraler
  • Vetenskapligt grundad effekt

Användning

  • För unga föl upp till 30 månader
  • För ston under de sista månaderna av sin dräktighet om de inte får Pavo PodoLac