Ett med hästen naturen

  • 349 SEK

ETT MED HÄSTEN I NATUREN är senaste boken i serien Kreativ Ridning. De tidigare böckerna i serien, Roligt med bommar och koner (2013) och Inspiration på ridbana

Dela
Lagersaldo:

ETT MED HÄSTEN I NATUREN är senaste boken i serien Kreativ Ridning. De tidigare böckerna i serien, Roligt med bommar och koner (2013) och Inspiration på ridbanan (2016) är bästsäljare bland svenska ridhandböcker.


Författarna Lina Zacha och Barbro Lagergren fortsätter att sprida kreativ ridning inom alla områden. Den här gången sker det i skog och mark. Genom att utnyttja allt som terrängen, vägarna och omgivningarna erbjuder får du stor variation i träningen.


Oavsett om du är van vid att rida ut men söker nya utmaningar, eller om du är ovan vid att rida utanför ridbanan, finner du goda råd och inspiration.

Här finns något för alla! T.ex. hur du gör hästen trafiksäker, rider med handhäst, tränar galoppiruetter, anlägger naturbanor och övervinner din ridrädsla.

KAPITEL

Miljö & Underlag

Kondition & Styrketräning

Dressyr i naturen

Rida i grupp & Långritt

Banor i naturen

Hästen vid hand i naturen

Miljöträning

Positiv Problemlösning

Ryttarövningar

Säkerhet & Lagar.


Boken är illustrerad av franska hästkonstnären Beatrice Bulteau som är känd för sina Lusitano-målningar.


Spiralryggen gör att du enkelt kan fälla upp och behålla aktuell sida, och alla sidor har en blank yta som gör boken mer motståndskraftig.

Det här är en bok som vill följa med dig ut i stallet!