Arion är en välkänd leverantör av hund- och kattmat och har mer än 30 års erfarenhet. De kontrollerar hela framställningsprocessen och garanterar dig som djurägare att alla råvaror är av högsta kvalitet. Alla deras produkter är fria från soja och gluten. Arions hundfoder är välkänt bland hundägare som har djur med allergi eller annan överkänslighet och behöver ett skonsamt foder. Det finns även foder och tillskott för hundar som har problem med leder eller artros. Smaksättning i form av lax, kyckling eller lamm. Lam och lax är lågallergenta proteinkällor. 


Näringsrik kost är den bästa vägen till ett sunt liv, det gäller även för din hund.

I naturen  följer hunden sina instinkter för att få i sig näring och hålla sig i toppform. 

För våra husdjur är det du som ägare som ska se till att menyn är näringsrik och att kosten tilfredsställer ditt djurs behov.


PUPPY är Arions valpserie.

Valpfodret finns i tre olika storlekar precis som resten av Arions fodersorter. Detta för att bitarna ska vara lättuggade med hög smältbarhet och ingredienser anpassade för valpar av de mindre hundraserna. De större hundarna får bitar som de måste tugga på för att skapa optimal matsmältning och maximalt upptagning av fodret. För de större hundrasernas valpar är fodret anpassat för att det växer långsammare. Kulorna är lättsmälta och anpassat för valparnas känsliga magar.

Adult


Arion Adult All Breeds Light är framtagit till att passa vuxna hundar som har en tendens till övervikt. Fodret är välbalanserat för att främja matsmältningssystemet så att det ska fungera optimalt. Hunden får i sig färre kalorier jämfört med andra typer av foder samtidigt som adult all bereds light ger hundarna en mättnadskänsla.