Trikem Hyaluron 365 Working Dog 500ml

  • 359 SEK
Artikelnummer: 2603
Dela

Det optimala ledtillskottet för en smidigare hund

Hyaluron 365 är en unik sammansättning av ämnen som alla verkar för hundens ledfunktion och rörlighet. Hyaluron 365 innehåller hyaluronsyra som är ett kroppseget ämne som ingår i hundens ledvätska och ger den dess stötdämpande förmåga. Hyaluronssyra leder även näring till leden. 

Behovet att tillföra Hyaluronsyra styrs bl.a. av hundens träningsbelastning och ålder. Den arbetande och aktiva hunden har ett ökat ledslitage och kan vara i behov av ett kompletterande tillskott av hyaluronsyra för att understödja ledernas funktion och förebygga onödigt slitage. Vid ökad ålder avtar produktionen av kroppsegna ämnen vilket är bidragande till stela och slitna leder hos den äldre hunden.

Hyaluron 365 innehåller även MSM som ökar cellväggens genomsläpplighet vilket förenklar utförsel av slaggprodukter, ger ett effektivt näringsupptag samtidigt som det kan optimera syreupptagningsförmågan. 

Glukosamin främjar uppbyggnaden och nybildandet av brosk. Chondroitinsulfat förstärker glukosaminets verkan och hjälper till att minska nedbrytning av ledbrosket vid skada eller ökad belastning.

Användning

Till hund i förebyggande syfte eller vid första tecken på
begynnande ledstelhet visar sig.
Till den äldre hunden som visar stelhet.
Till den hårt arbetande eller aktiva hunden.

Förvaring & hållbarhet

Mörkt, svalt och väl försluten. Sorteras som plastförpackning.
24 månader. Se bäst före datum.