sjjssjkkjskjssj


One K hjälmen är en snygg och säker ridhjälm med ett välutformat ventilationssystem som gör ridhjälmen väldigt bekväm. Designen på ridhjälmarna från One K är väldigt klassisk och elegant, passar för både dressyr och hoppning.

One K hjälmarna är uppbyggda med Linersystem.

 

Säkerhet:

OneK-ridehjälmar består av ett avancerat yttre skal, i polykarbonat- och ABS-komposit, kombinerat med en EPS-foder. Och exakt är EPS-fodret nyckelkomponenten när det gäller stötdämpning i hjälmar. OneK använder endast högsta kvalitet EPS, med en täthet som gör hjälmarna perfekta för stötdämpning. Hjälmarna är naturligtvis VG01 och EN1382-2017 godkända.

 

Comfort

OneK-hjälmarna är extremt väl ventilerade, tack vare två ventilhål på framsidan, två i sidan, en på baksidan samt två centrala ventilationer vid hakremmen. Hjälmarna har bekväm justerbar knäppning, fodrad med syntetiskt mocka och snabb-tex-spänne.OneK-hjälmarna finns i 3 skalstorlekar, som i kombination med OneK-fodret, i storlekarna XS till XL, ger en skräddarsydd passform. OneK-fodret är tillverkat av tvättbart snabbtorkande material som är fukttransporterande och antibakteriellt.

 

Design

OneK-hjälmarna är resultatet av perfekt synergi mellan avancerad teknik och utsökt stark design. Med framtidsbeständig sofistikering och teknik, i kombination med en exteriör som slår till den tidlösa estetiken för hästsport, förenar One K ™ det bästa från båda världar, oavsett om det är glansiga, matta, mocka eller glänsande äkta Swarovski-kristaller - möjligheterna är oändliga.

"Avance" är modellen med solskärm. 


Alla hjälmar finns inte i lager, men de flesta är lagervara hos leverantör.

Om din hjälm inte finns hemma, tar det ca 1 vecka för dig att få den.

Är den slut hos leverantör tar det 3-4 och då kontaktar vi dig via mail.