NAF - Tillskott som gör skillnad

NAF har över 30 års erfarenhet av utvecklande och tillverkning av fodertillskott på brittiska marknaden och har sedan dess varit marknadsledande i att utveckla effektiva tillskott med naturliga ingredienser som bas. I NAFs sortiment kan du bläddra mellan olika kategorier av tillskott för din häst. Det finns hästar som behöver boostas inför säsonger av olika slag så som pollen/damm, betessläpp/installning, inför träning eller tävling m.m. eller de som behöver tillskott regelbundet i vardagen. 

För ston i brunst har vi tagit fram en inspirationssida om Oestress den hittar ni här.

Här nedan hittar ni våra favoriter:

Laminaze ges till utsatta hästar innan första gräset kommer fram på våren men det kan ges året runt om så behövs. Detta tillsammans med bra träning, god hovvård och fiberrik, helst sockerfri diet. Läs mer.

Slim - För ponnyer och hästar med tendens till överhull är denna perfekt att börja ge nu för att minska risken för fetma under årets bete, samt minska risken för fång. Läs mer.

GastriAid - Ett måste hos oss med en häst med magsår. När diagnosen fastställdes, var symptomen, tunn, lågmäld och inte sig själv. 

Vi började med GastriAid vid installning efter betet och fick en mycket bättre övergång mellan gräs och hö. Hästen som tidigare tappat i hull vid installning pga rutinförändring - la nu på sig och behöll hullet och under första månaden gick hon upp i vikt. Läs mer.

Superflex 

Vi har provat många olika ledtillskott och fastnat för superflex. En 13årig häst med gamla skador i båda bakbenen. Haft svårt att lägga sig ner ute och varit gallig på morgonen i båda bak. Efter att ha gett superflex i ca 1 månad märkte vi stor skillnad i att hon nu kan lägga sig när hon ska rulla sig utan att kasta sig ner. Gallorna är också borta. Vi provade en kort period att ställa över henne på superflex pro, men fick då inte lika god effekt. Viktigt att våga prova och byta sort för att anpassa sig efter det tillskott som passar just din häst. Läs mer.

Magic

Funkar det verkligen? Yes, för oss gör det verkligen det. En häst som tidigare varit väldigt mötesskygg och under 7år inte gått speciellt bra att träna i grupp går nu att rida i grupp utan större problem. Till viss del så sitter mötesskyggheten i ridningen hos ryttaren men Magic har hjälpt till att ta bort den värsta udden och framförallt gett hästen så mycket så hon nu kan stå inne själv och äta vilket tidigare inte alls fungerat. Vi fodrar med Magic och toppar vid tävling med Magic Instant. Läs mer.

EnerG

Vi har sålt EnerG när vi varit ute på tävling och den har gett fantastiskt gott resultat. Hästar som varit lite slitna sista tävlingsdagen har genom enerG fått ny energi och snabbare hjälp med återhämtningen. Kan ges som dagligt tillskott men också som Instant sprutor vid enstaka tillfällen. Läs mer.